#Pyjamasparty

Laget har genom att finna glädje i varandra, och dra nytta av sina olika kunskaper, byggt en gemenskap som inspirerar #pyjamasparty

Det är en extremt cool känsla att få vara med om känslan att inse att det är vårt lag de syftar på när de läser upp en sådan motivering på scen. Framförallt när det är personer som man aldrig har jobbat med tidigare som man vinner ”Bästa Team Spirit” med!

Jag är verkligen stolt över vad vi gjorde under helgen och hur mycket som vi lärde oss. Att se att man faktiskt har ett hjärtslag, efter att suttit och kämpat för att få pulsmätaren att fungera, är en magisk känsla. Det var verkligen en självförtroendeboost att vara med på sitt första hack och vinna, men det bästa var ändå att få vara med om en rolig helg tillsammans med Julia Nilsson, Sara Martin och Malin Sandell.

Både innan hacket och under hacket jobbade vi hårt med gruppdynamik och att skapa en stark lagkänsla. Vi gick ut med målet att lära oss så mycket vi kunde om IoT och arduino-programmering. Helgen dokumenterades på Instagram och Twitter där det går att följa resan från första mötet tills vi stod med en prischeck i händerna.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *